BETON

Beton is een veelgebruikt bouwmateriaal en geeft tal van voordelen. De relatieve lage prijs van beton, zijn duurzaamheid, zijn eenvoudig gebruik en de uitgebreide toepassingsmogelijkheden van beton zijn er enkele van.

Alle beton en gestabiliseerd zand kunnen zowel afgehaald als geleverd worden. Beton kan geleverd worden door onze eigen transportdienst. Onze mixerchauffeurs beschikken dan ook over voldoende kennis naar veiligheid en kwaliteit toe. Wij kunnen ook beton storten op moeilijk te bereiken plaatsen. Dit gebeurt aan de hand van betonpompen die tot 46 meter kunnen reiken.

Bouwmaterialen Vinckier maakt voor de aanmaak van zijn stortbeton geen gebruik van recuperatiematerialen of breekzanden. Hierdoor leveren wij u gegarandeerde kwaliteit!

Grote firma’s zoals transportbedrijven Maes uit Pervijze en Lingier uit Diksmuide kiezen voor de kwaliteitsstortbeton van bouwmaterialen Vinckier. Dit is zeker een noodzaak om er dagelijks met hun zware vrachtwagens op te rijden. Ook Colruyt in Diksmuide opteerde voor stortbeton van Vinckier.