Vloeichape

vloeibare chape Een vloeichape is een kwaliteitschape met hoogwaardige gips als bindmiddel. De vloeichape is een voorgemengde, kant-en-klare droge mortel. Op de bouwplaats wordt enkel schoon water toegevoegd. Vloeichape is machinaal te verpompen, zelfnivellerend en ligt na het ‘bezemen’ volledig waterpas. Bovendien bezit vloeichape een hoge druksterkte en buig-treksterkte. Vloeichape is hierdoor ook geschikt voor houten contructies. Vloeichape kan toegepast worden vanaf 3 cm. De vloeichape is na ongeveer 16 uur beloopbaar en na 3 dagen belastbaar. Na volledige droging van de vloeichape is het een geschikte onderlaag voor alle gebruikelijke bekledingen.


Voordelen van vloeichape
  • Vloeichape heeft u in een mum van tijd vaste grond onder de voeten.
  • Vloeichape is beloopbaar na 24 uur.
  • Vloeichape is uitermate geschikt wanneer men de dag nadien verder wenst te werken aan sanitair, elektriciteit, enzovoort. Dankzij de vloeichape bekomt u een snellere afwerking van uw bouw.
  • Vloeichape wordt als droge mortel in silo op de bouwplaats aangeleverd. Een transporttechniek die verlies vermijdt, de bouwplaats net houdt en het milieu spaart!

Om u nog beter te bedien beschikt bouwmaterialen Vinckier over twee afzetsystemen om de silo met vloeichape op de werf te plaatsen!