Dakpannen

Veel kandidaat bouwers of verbouwers staan er niet bij stil. Nochtans is een goede keuze van het dakbedekkingsmateriaal voor uw woning cruciaal. Daarom willen u graag helpen bij de juiste keuze van uw dakpannen

eternit eternit KoramicHier vindt u alvast tien tips waar u dient rekening mee te houden:

  1. bespaar niet op de hulpstukken
  2. boomrijke omgeving
  3. denk aan de toekomst
  4. de stijl van uw woning
  5. grootte van het dakhoud rekening met de helling van uw dak
  6. kleur van de deuren, gevel en ramen
  7. stedenbouwkundige voorschriften
  8. vraag naar de garantie

 

Bij Vinckier kan u terecht voor dakpannen van:

www.eternit.be
Eternit heeft een groot aanbod keramische dakpannen, kleitegelpannen en  6 verschillende modellen betondakpannen. 

www.heylentrading.be

Naast de verdeling van de exclusieve Erlus dakpannen van uitstekende kwaliteit heeft de Heylen Trading nog een productie van gesmoorde keramische dakpannen. Dakpannen in alle vormen en formaten zijn een specialiteit van Heylen Trading. 

www.koramic.com
Het bijzonder uitgebreide en gevarieerde gamma kleidakpannen van Koramic omvat 26 modellen. Bij Koramic vindt u de kleine tegelpannen waarvan er 66 stuks per m² nodig zijn, tot de zeer grote dakpannen waarvan er slechts 8 stuks per m² nodig zijn. 

www.monier.be
Monier ontwerpt en produceert alle dakpannen en toebehoren zelf. Op die manier worden alle onderdelen om tot een goed werkend dak te komen perfect op elkaar afgestemd.

www.svk.be
Het dakpannengamma van SVK bestaat zowel uit keramische dakpannen als betonpannen. De keramische dakpannen zijn verkrijgbaar in gegolfde en platte dakpannen. De betonnen dakpannen enkel gegolfd. 

www.terreal.be
Terreal biedt een rijk geschakeerd kleurenpalet en een ruime keuze aan hulpstukken voor een volledige dakbedekking van gebakken aarde.