Dakvensters

De tijd dat zolders uitsluitend dienen als bergruimte is al lang verleden tijd. Bouwgrond is enorm duur geworden en daarom wordt iedere cm² van de woning ook zo efficiënt mogelijk benut. Om ten volle te kunnen genieten van de ruimte onder het dak hebt u natuurlijk licht nodig. Met een dakraam is dat zo geklaard. 

Bij Vinckier kan u terecht voor dakvensters van:

www.fakro.be

Wereldwijd is Fakro een van de belangrijkste dakraamfabrikanten. 

Bij Fakro vindt u:

  • verschillende dakvensters: tuimelramen, tuimel- uitzetramen, zadelkapjes en zolderraampjes
  • een uitgebreid programma aan toebehoren voor dakramen: rolgordijnen, rolluiken, verduisteringsgordijnen. Manueel of geautomatiseerd dakramen voor rookafvoer.

 

www.velux.be

Al meer dan 60 jaar jaar produceert Velux dakvensters van topkwaliteit. Voor de geautomatiseerde oplossingen voor uw dakramen staat Velux ook op de frontlijn. U bedient gemakkelijk al uw elektrische vensters en toebehoren dankzij een druk op de knop. Zonder te moeten inboeten aan isolatiewaarde of kwaliteit kunt u dankzij het Velux Solar System bovendien aan energiebesparing doen. 

Voor het creëren van een authentieke sfeer biedt Velux ook een gamma rustieke dakvensters. Dit naast het ruime aanbod manuele dakramen en elektrische dakvensters. Welk dakraam u ook wenst of nodig heeft, Velux heeft het voor u!