Gevelisolatie

Als u bouwt, kiest u best voor duurzame materialen van hoge kwaliteit. Voor de gevelisolatie geldt dit zeker. Goed isoleren levert u immers uw hele leven heel wat voordelen op. U bespaart fors op uw energiefacturen en respecteert het milieu door minder CO2 uit te stoten. Voldoende redenen om uw huis van onder tot boven te isoleren en zo te investeren in de toekomst van u en uw kinderen.

Eurowall isolatieEurowall is een vochtbestendige isolatieplaat. Dankzij de uiterst goede, blijvende isolatiewaarde is Eurowall, ongeacht het isolatiepeil, steeds de smalste. Hierdoor verliest u geen woonruimte in uw spouw ongeacht het nu een EPB-woning, lage energiewoning of passiefhuis betreft. 

De Eurowall platen uit duurzaam materiaal zijn vormvast, waterafstotend en krimpen niet. Verzakkingen en bouwknopen worden hierdoor voorkomen. Hierdoor blijft uw woning perfect geïsoleerd, uw leven lang. 

Voordelen van Eurowall spouwisolatie:

  • klaar voor passiefhuis
  • de lichte platen zijn makkelijk te plaatsen, te verankeren en te versnijden
  • de standaard spouwbreedte volstaat zelfs bij een verhoogd isolatiepeil
  • geen irritatie bij plaatsing
  • plaatswinst, ook in passieve huizen met de strengste isolatienormen
  • nog efficiënter met het Borgh Combifix verankeringssysteem

Eurowall voordelen

Styrisol isolatieplaten worden in de spouw geplaatst met tand naar boven. De Styrisol platen worden goed aangesloten op elkaar en op het binnenspouwblad. Bij Styrisol platen dient een luchtspouw van 4 cm voorzien te worden. De spouwankers dienen zo geplaatst te worden dat er geen water naar de binnenmuur kan lopen. Ter hoogte van het maaiveld dient een waterkerende laag aangebracht te worden. Aflopend water wordt langs de open stootgroeven afgevoerd.

styrisol isolatie