Gevelstenen

Voor wie bouwt of verbouwt, is de keuze van de gevelstenen uiterst belangrijk. De gevelstenen bepalen immers het uitzicht van uw woning. U hebt de keuze uit heel wat kleuren en formaten. Wil je je goed voelen in je gevel, dan kies je voor de gevelsteen die het best bij je persoonlijkheid past. 

U vindt bij ons gevelstenen van tradioneel tot trendy, in alle denkbare tinten en formaten met de hoogste kwaliteitsgaranties.


Bij Vinckier kan u terecht voor gevelstenen van volgende fabricanten:

www.floren.be
Floren vervaardigt haar producten uit pure Kempische kleisoorten, soms gemengd met additieven om speciale kleuraccenten te bekomen.

www.heylen-bricks.be
Heylen Bricks gevelstenen doorstaan als geen ander de tand des tijds: ze zijn duurzaam, vorstbestendig en vochtbestendig. Bovendien hebben de gevelstenen van Heylen Bricks een hoge thermische weerstand. Dankzij hun relatief laag volumegewicht en bestudeerde formaat zijn ze bovendien zeer gemakkelijk te verwerken. 

www.roeben.com
Röben heeft een ruim aanbod aan gevelstenen. De gevelstenen van Röben zijn gemaakt met Duitse klei!

www.vandemoortel.be
Vande Moortel maakt gebruik van de nieuwste technologieën en schenkt veel zorg en aandacht aan het bewaren van het typische karakter door het bewaren van het bakproces van het authentiek gevelsteen sorteringen. 

www.vandersanden.be
Vandersanden creëert kwaliteitsgevelstenen voor een architectuur die uitdrukking geeft, aan levenslang comfort en schoonheid, opdat mensen kunnen leven, werken en ontspannen, op hun eigen persoonlijke manier. 

www.wienerberger.be
Wienerberger heeft het grootste aanbod uit klei vervaardigde gevelstenen. Wienerberger heeft zichzelf opgelegd alle kleiputten na ontginning weer te vullen en ze voor alternatieve gebruiksmogelijkheden te bestemmen. Zo beantwoordt Wienerberger je milieuverwachtingen.