Onderdakplaten

De dakbedekking biedt een bescherming voor het dak tegen vochtigheid van buiten. Indien de dakpannen of leien door storm worden beschadigd, dan moet er een regenzeker onderdak voor handen zijn.

 

Volgende onderdakplaten kunt u verkrijgen bij bouwmaterialen Vinckier:

Gutex: Multiplex-top onderdakplaten

gutex01Gutex Multiplex is de regenzekere onderplaat bij uitstek. De Gutex Multiplex-top onderdakplaten hebben een eenlagige homogene samenstelling, voorzien van tand en groef aan de 4 zijden. Ook voor binnenafbouw kunnen de Gutex Multiplex-top onderdakplaten aangewend worden. 

De Gutex Multiplex-top onderdakplaten kunnen na montage tot 12 weken als nooddak in weer en wind liggen totdat de dakbedekking aangebracht wordt. Door de plaatsing van de Gutex onderdakplaten worden daarenboven de geluidsbescherming, winterse koude en zomerse hitte bescherming van de dakconstructie gevoelig verhoogd.

Meer info op www.gutex.de


SVK Novex NT onderdakplaten

onderdakplaatSVK Novex NT onderdakplaten zijn dunne, stijve, capillaire platen. Deze onderdakplaten zijn vervaardigd op basis van een homogeen mengsel van Portlandcement versterkt met natuurlijke en synthetische vezels. De onderdakplaten zijn geperst of dubbelgeperst. Het oppervlak van de onderdakplaat is glad. De onderdakplaten zijn roze in de massa gekleurd.

Meer info op www.svk.be