Kleiklinkers

Realisatie met kleiklinkersKleiklinkers worden gebruikt voor de aanleg van een terras, wandelpaadje en oprit. Het uitgebreide gamma aan kleuren, afwerkingen en formaten biedt een onuitputtelijke creativiteit aan motieven, stijlen en schenken een exclusief cachet aan uw huis.

Wist u, dat er behalve de klassieke, rode kleiklinker ook stralend witte, diepzwarte, zwartbontgevlamde en edele grijze kleiklinkers zijn. Kleiklinkers van Röben zijn van bijzonder hoogwaardige kleisoorten gebakken, zonder kleurtoevoegingen. Deze kleuren van kleiklinkers kunnen heel goed met elkaar gecombineerd worden waardoor fantasierijke vlakken worden gecreëerd. Stelt u zich een wit kleiklinkerpad door een bloeiende tuin voor, of een terras met een grijszwart patroon en een witte omlijsting - het hoeft immers niet steeds rode kleiklinkers te zijn. Trouwens: de witte kleiklinkers zijn net zo vuilafstotend als alle andere kleiklinkers van Röben.

 


Ook grijs-genuanceerde kleiklinkers zitten in het gamma van bouwmaterialen Germain Vinckier! Ook crèmewitte kleiklinkers zitten in het gamma van bouwmaterialen Germain Vinckier! Ook zwart-bont gevlamde kleiklinkers zitten in het gamma van bouwmaterialen Germain Vinckier! Ook zwart-genuanceerde kleiklinkers zitten in het gamma van bouwmaterialen Germain Vinckier!