Onderhoud

Natuurstenen en keramische oppervlakken als vloeren, wanden, badkamers enzovoort zijn zeer kostbare investeringen. Iets waar de eigenaar voorzichtig en zuinig mee omgaat. Kwaliteit vloeronderhoudsproducten met een goed advies is noodzakelijk en hier op zijn plaats. 

Daarom richt bouwmaterialen Vinckier zich steeds meer op het vloeronderhoud. Om u goed advies te geven voor het correcte vloeronderhoud hebben wij een samenwerking met drie verschillende topmerken:

Berdy

Cerasol: reinigt en ontvetBerdy heeft een ruim aanbod voor het onderhoud van keramische tegels, natuursteen tegels, laminaat en parket. Ook de onderhoudsproducten voor uw terras en oprit heeft Berdy in het gamma! 

Naast de traditionele onderhoudsproducten heeft Berdy ook producten om uw werkblad te reinigen en om uw badkamer van kop tot teen te onderhouden!

www.berdy.be


HMK-Möller-Chemie

HMK P9: silikaat voor marmercomposietGedurende de laatste 25 jaar heeft Möller-Chemie zich met succes toegelegd op het ontwikkelen van een range van speciaal vloeronderhoudsproducten voor natuursteen en keramiek. 

Voor al deze vloeronderhoudsproducten worden, volgens de laatste en nieuwste gegevens van de techniek, milieuvriendelijke en biologische afbreekbare grondstoffen toegepast. Deze zijn volgens het Duitse wasmiddelenbesluit, bij het UMWELTBUNDESAMT BERLIN geregistreerd. 

Alle beschermende producten en vloeronderhoudsproducten zijn op antislipwaarde getest. 

De Möller-Chemie vloeronderhoudsproducten worden door tal van bekende tegelfabrikanten al tientallen jaren aanbevolen.Johnson Diversey

Johnson Diversey is wereldwijd producent en leverancier van reinigingsproducten en reinigingssystemen. In combinatie met de service van Johnson Diversey, training en ondersteuning biedt Johnson Diversey een totaaloplossing voor een optimaal schoonmaak- en hygiënebeleid in alle sectoren van de markt. 

Bouwmaterialen Vinckier volgt de TASKI producten van Johnson Diversey. Johnson Diversey producten bieden u een oplossing voor alle onderhoudsaspecten van vloeren , interieur, sanitair en voor een efficiënte housekeeping.

  • Perfecte oplossingen voor ieder type vloer met een uitgebreid en gevarieerd assortiment vloerreinigingsproducten en onderhoudsproducten ontworpen voor alle mogelijke applicaties.
  • Een compact en innovatief assortiment van strippers en polymeren voor consistente en sublieme resultaten.
  • Eenvoudig te gebruiken systemen voor het onderhoud van stenen vloeren

www.diverseynacatalog.com