Nidagravel

Realisatie met Nidagravel grindstabilisatie!Een mooi egaal grindpad, oprit of parkeerplaats geeft bedrijfsterreinen en tuinen een fraai accent. Bovendien is grind een perfect drainerend materiaal. Grind heeft als enige nadeel dat het echter moeilijk begaanbaar is doordat je er onvermijdelijk in wegzakt. Bij intensief gebruik heeft grind de neiging weg te lopen met als gevolg ontsierde sporen of kuilen. Dit heeft u beslist niet voor ogen bij de aanleg van uw oprit. 

Om deze problemen op te lossen kunnen wij u Nidagravel aanbieden. Nidagravel wordt toegepast in tuinen, parken, rond woningen en gebouwen, op bedrijfsterreinen, enzovoort. Niadagravel kan gebruikt worden voor opritten, parkeerplaatsen, paden, terrassen, glazenwasserspaden, brandweerpaden, daktuinen en boomspiegels. 

De Nidagravel platen hebben een dikte van 4 cm en zijn opgebouwd uit zeshoekige honingraten. Eenmaal de Nidagravel platen gevuld zijn met grind ontstaat een hecht oppervlak dat uitstekend begaanbaar is en blijft. Aan de onderkant zijn de Nidagravel platen voorzien van een waterdoorlatend antiworteldoek.

Bijhorend kan u bij ons ook Nidaborder galva afboordingen verkrijgen.

Nidaborder galva afboordingen

De Nidaborder is een hoekrand van gegalvaniseerd staal. De Nidaborder is uiterst geschikt voor het afboorden van grasperken, speeltuinen, paden, toegangswegen, opritten, groenzones en tal van andere (steen)toepassingen zoals terrassen, waar een piekfijn esthetisch uitzicht wenselijk is. Nidaborder Galva is ideaal voor het afboorden van een Nidagravel kiezelverharding.