Tuinafsluitingen

In onze huidige samenleving is de behoefte aan veiligheid een basisbehoefte geworden. Bovendien is de tuin een toevlucht waar kinderen hun energie wegspelen. De tuin is ook een uitlaatklep voor de dieren die hun vrijheid kunnen botvieren. Het is dan ook logisch dat we deze omgeving op een stijlvolle, veilige en discrete manier willen afbakenen

Samen met Betafence vinden we voor ieder zijn eisen, smaak en stijl wel een oplossing. Met Betafence is je tuin niet zomaar omheind, maar omringd met de beste zorgen: de kwaliteit en de service van de belangrijkste producent van staaldraadomheiningen. 

Betafence is de som van een enorme expertise, een superieure technologische knowhow en een decennialange ervaring. Kies je voor een klassieke omheining, een aangepaste poortstructuur of een totaalconcept op maat, Betafence biedt je de producten en oplossingen die beantwoorden aan de strengste duurzaamheidsnormen, kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen. Kortom, met een tuinafsluiting van Betafence zit je op rozen! 

Het rijkgevarieerde Betafence assortiment omvat tuinafsluitingen en tuinomheiningen in alle maten, vormen en soorten. Ons assortiment bevat onder meer tuinafsluitingen uit volgende gamma’s:

steenslag

Bekafor Classic

steenslag

Bekafor Prestige

steenslag

Decofor

steenslag

Zenturo

steenslag

Bekazadur 2D

steenslag

Pantanet


steenslag

Plasitor